Last mile-bolaget går in i 100 nya städer – når 7 miljoner

"Kommer närmare vårt mål".

Last mile-bolaget Airmee breder ut sig i Sverige och utökar sin geografiska täckning rejält. Man kommer nu att köra in i nästan 100 nya städer, vilket innebär att man går från att nå 5,5 till 7 miljoner konsumenter.

Expansionen, som genomförs de närmsta veckorna, innefattar också samma dag-leveranser från start. För att det ska bli lyckosamt kommer man också att uppgradera sina terminaler och införa automatisk sortering på flera av dem.

Annons

Denna kraftiga expansion är ett betydande steg i vår strävan att erbjuda snabba, hållbara och pålitliga leveranser för alla konsumenter i hela landet, säger Julian Lee, grundare och vd på Airmee, i ett uttalande.

Airmee grundades 2018 och finns i dag i e-handelskassorna hos Amazon, H&M, Shein, flera nätapotek, Zoo.se och Webhallen, med flera.

Vårt mål har alltid varit att skapa en ny standard på marknaden för e-handelsleveranser. Leveranser som är snabba, precisa och hållbara samt sker på kundens villkor. Genom att täcka en allt större del av Sveriges befolkning kommer vi närmare vårt mål. Det ska även bli väldigt spännande att se feedbacken för våra tjänster från konsumenter i de nya städerna, som inte haft tillgång till en lika snabb tjänst tidigare, säger Julian Lee.

Bland de städerna man nu gör intåg i återfinns Alingsås, Alvesta, Ängelholm, Köping, Landskrona, Lidköping, Skövde och Ystad.

Annons