Last mile-bolaget snor boss från konkurrenten: ”Väldigt glad”

"En spännande tid för teknologin".

Last mile-företaget Best Transport får en ny it-chef. Han heter Dotun Ogunkanmi och får titeln chief information officer, CIO.

Han får ansvar för Best Transports växande it-hub. Dotun Ogunkanmi kommer närmast från en motsvarande roll på Premo, Pressens morgontjänst, där han har varit rådgivare inom teknik mot dotterbolagen Earlybird och Bonway, som också är logistikaktörer.

Annons

Jag är väldigt glad över att få möjligheten att leda Best Transports teknologiska resa och att bidra till att stärka företagets innovationskraft. Det är en spännande tid för teknologin och transportbranschen, där utvecklingen inom dessa områden går hand i hand. Jag ser fram emot att, tillsammans med mitt team på Best Transports it-hub, skapa leveransupplevelser i världsklass samt tydliga värden för våra kunder, kommenterar Dotun Ogunkanmi.

På Best Transport är man riktigt taggad på att välkomna den nya bossen.

Vi är mycket entusiastiska över att välkomna Dotun till vårt team. Hans expertis inom it och digital innovation kommer att vara avgörande när vi fortsätter att utveckla och förbättra våra innovativa lösningar för att möta och överträffa våra kunders förväntningar. Vi har ambitiösa mål att vara branschledande när det gäller innovation och techutveckling, och med Dotun som Group CIO är vi övertygade om att vi kommer att nå dit, kommenterar Mats Steen, koncernchef på Best Transport.

Annons