Last mile-jätten hämtar boss från Daniel Wellington: ”Stordåd”

"Helt i linje med mina egna värderingar".

Finskägda last mile-bolaget Wolt behöver nytt blod på Sverigekontoret och gör två tunga rekryteringar. Nu tar man in Lotta Onajin som försäljningschef – och Erik Lindham som kommunikationschef. Lotta Onajin kommer närmast från e-handlaren Daniel Wellington, där hon ledde bolagets globala marknadsavdelning.

Det är oerhört roligt att äntligen vara på plats och jag ser fram emot att få vara med på Wolts fortsatta tillväxtresa. Jag drivs av att utveckla och optimera innovativa och moderna tjänster och bygga starka varumärken som Wolts. Deras driv att vara en integrationsmotor och ta ett socialt ansvar går helt i linje med mina egna värderingar och jag är spänd på att se vad vi kan uppnå tillsammans, kommenterar Lotta Onajin, i ett pressutskick.

Annons

"Spännande resa"

Erik Lindham kliver ombord i mars och blir kommunikationsansvarig för den svenska marknaden. Han kommer närmast från en roll som informationschef på Ford Sverige.

Det händer mycket i den här branschen och Wolt har en spännande resa framför sig. Min erfarenhet från både transportindustrin och från andra techbolag är en perfekt match med Wolt för att uträtta stordåd tillsammans, kommenterar Erik Lindham.

Annons