Lekmer avslutar samarbetet med Katrin Zytomierska

Bloggerskan Katrin Zytomierska, som inte allt för sällan skriver provocerande saker, är i hetluften igen efter "tjockishån". Hon har tydligen uttalat sig kring en annons med en mullig tjej vilket inte gått speciellt bra. Nu har dock nätbutiken Lekmer hamnat i kläm på grund av Katrins uttalanden.

Det första företaget att ta avstånd från Katrins blogginlägg ska ha varit McDonalds som omedelbart slutade annonsera på bloggportalen Finest där Katrin uttryckt sig i detta fall.

Dagens Media rapporterar även att nätbutiken Lekmer.se hamnat i hetluften kring Katrins tjockishån. Här nedanför kan ni läsa några av kommentarerna ifrån privatperson till Lekmer på Facebook:

Annons

"Tycker att det är vidrigt att ni söker samarbete med Katrin Zytomierska! Kommer aldrig att handla hos er förrän ni tar avstånd från hennes äckliga uttalanden!"

"Hennes sjuka kroppsideal och hätska uttalanden om människor hon inte anser duger tar jag kraftigt avstånd ifrån. Och ni borde göra detsamma. Tills dess handlar jag inte hos er och informerar mina fyra barns vänner och föräldrar att inte heller göra det."

Lekmer har dock svarat och meddelar att samarbetet med Katrin är avslutat:

"Lekmer tar precis som du avstånd från Katrins uttalanden om kroppsideal och uttalanden om människor som inte anses duga. Det rimmar inte med vad Lekmer står för. Det kan vi lova. Samarbetet med Katrin är avslutat", skriver Lekmer.

Enligt Dagens Media ska Lekmers kunder krävt ett pressuttalande i frågan. Det är uppenbart att Katrin retat upp många med sitt "tjockishån" och de företag som samarbetar med bloggerskan får nu känna på hettan.

Annons