Search
Search
Close this search box.

Sponsrat Innehåll

Littlefish lanserar nyhet om en helintegrerad lösning för ecommercebolag

Äntligen har det blivit dags för oss att berätta om vår senaste satsning! Vi har tagit fram en helintegrerad lösning där fokus ligger på att förenkla processerna hos e-commercebolag; allt från order till faktura. Tillsammans med samarbetspartners som Unifaun, PostNord, Centsoft, Ascendo och InExchange har vi byggt en lösning med bas i affärssystemet SAP Business One. Vårt mål är att med hjälp av många års erfarenhet och en vilja att ta del av våra kunders mål och visioner erbjuda möjligheten att samla alla processer under en och samma leverantör. Här kan ni läsa lite mer om några av de lösningar som ingår i plattformen

Webshop

Vi kan hjälpa er med att integrera SAP Business One mot er webshop. Genom integrationen skapas automatiserade processer för hela orderflödet: order to cash, och procure to pay. Här integreras också processer kring leveranser och 3PL.

 

Fakturahantering

Vi erbjuder ett antal lösningar för att ni på ett effektivt sätt ska kunna hantera era fakturor. 

 

Attest- och leverantörsfakturahantering

Med hjälp av denna lösning så kan stora mängder fakturor hanteras på ett smidigt sätt. Det kommer göra att ni kan minska både kostnaden och spenderad tid per faktura. Integrationen ger en automatisk omställning till e-faktura/EDI-faktura för de leverantörer som kan skicka sådana. Periodhantering gör det enklare att undvika att fakturor bokförs i fel period. Här går det även att hantera kontering och attest av såväl stora som små fakturavolymer; snabbt och enkelt. Integrationen effektiviserar handläggning av fakturorna, förkortar ledtiderna och ger full koll på fakturahanteringen. Med lösningen läses fakturor in och samlas i ett digitalt flöde oavsett format; papper, e-faktura, pdf, xml, etc. 

 

Kundfakturahantering

InExhange är en tjänst för elektronisk kundfakturering. Här går det att välja mellan tre olika former av fakturor, beroende på vilken typ av faktura som er kund kan ta emot och hantera: EDI, pdf eller papper. Vår nästa målsättning är att bygga en helintegrerad lösning med SAP Business One där all administration kommer ske från affärssystemet. Den här lösningen lanseras i höst. 

 

Personalportal

Vi har utvecklat HR-lösningen Planfish, som gör administrativa processer inom HR enklare och mindre tidskrävande. Här går det att hantera onboarding, medarbetarsamtal, ledighetsansökningar och inventarier. Dessutom får den anställda en överblick över sin anställning och kan direkt i systemet ansöka om ledighet eller ändra i sina uppgifter, till exempel om det blir dags att byta adress. För att skapa en struktur och göra det möjligt att hålla koll på era datorer, mobiltelefoner, nyckelkort och accesser så innehåller Planfish en inventariefunktion. Här kan ni lägga in vem som har blivit tilldelad vilken inventarie, samt vem inom organisationen som har ansvar för att dela ut och hålla koll på inventarierna. 

 

Lagerhantering

Vi har utvecklat scannerlösningen ScanOne, där du med hjälp av en app kan hålla koll på hela ert lagerflöde. Lösningen kan användas vid in- och utlastning, omlagring, samt inventering. Ni kan även minska tiden som ägnas åt manuell inmatning av information i SAP Business One genom att istället låta ScanOne registrera streckkoder. Med ett användarvänligt gränssnitt och en funktionalitet inspirerad från Business One går det enkelt och smidigt att få in information genom scanning.

 

Logistik

Genom att integrera SAP Business One med Unifaun Online så minskas allt dubbelarbete med leveranser. Med ett knapptryck går det att överföra all leveransinformation från affärssystemet till Unifaun. Här kan ni dessutom komplettera leveranser med information om speditör, antal paket, vikt, tullinformation, etc. Speditörer som stöds av integrationen är PostNord, DB Schenker, DHL, UPS och TNT.

 

Littlefish

 

Kontakta oss på Littlefish för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er med era processer!

 

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!