Search
Search
Close this search box.

Sponsrat Innehåll

Viva Media är Facebook Marketing Partner

Facebook perferred partner
Viva är sedan en tid tillbaka stolt Facebook Marketing Partner. Det betyder att Facebook rekommenderar Viva Media som byrå för att hjälpa till vid annonsering på deras plattformar. Ungefär som att alltid ha en bästa vän vid sin sida, som är superklok och hjälper en att ta rätt beslut, varje dag.

Som Facebook Marketing Partner, FMP, får vi som bolag tillgång till många fördelar som gör oss vassare i alla steg – från planering, genomförande och uppföljning. Villkoren Facebook ställer på en byrå för att bli FMP är höga. Där kraven för kampanjuppsättning, optimering, spårning, resultat och spendering är måttstockar som måste uppfyllas för att bli samarbetspartner med Facebook. Lyckas man att uppnå målsättningarna rekommenderar Facebook de utvalda byråerna runt om i världen, med just detta (i.e. FMP) som garant för att stå starkt när det blåser snålt.

 

FMP-Badge-bluesmall

 

Mer konkret får vi som byrå best practice material för kampanjplanering, tips kring genomförande och rekommendationer kring hur vi bäst mäter resultat. Via veckovis kontakt mellan support från Facebook och våra egna Social Media Managers i Sverige och Norge får vi nu ytterligare muskler för att göra våra kunders annonsering till den vassaste på marknaden.

 

Som FMP kommer också ansvaret att bibehålla resultat för våra kunder, för utan resultat finns det ingen framtid och utmärkelsen kan när som helst dras tillbaka. Växelspelet mellan Viva Media, våra kunders annonsering och Facebook är därför av största vikt för att hela tiden ligga i framkant.

 

Kort och gott: Facebook Marketing Partner betyder att vi är en riktigt bra vän som står vid din sida, oavsett väder och vind.

 

Hör av dig om du vill veta mer om vad Viva Media kan göra för just ditt företag på Facebook eller för hela din marknadsföring!

Alexander Johansson
Social Media Specialist
alexander.johansson@vivamedia.se

Search

Nyheter

Tjänster

Om Ehandel

Nyhetsbrevet som håller dig uppdaterad!