Lindex går ut i Europa, på nätet

Lindex webbshop, som startades 2007, har funnits tillgänglig för de i Sverige, Finland och Danmark. I dag slogs dock portarna upp till resten av Europa. Satsningen går under namnet Lindex Shop Online och når numera alla EU-länder. Anders Dahlberg som är Operational Manager hos Lindex har följande att säga om deras nya EU-satsning:

– Vi har märkt en efterfrågan på vårt mode internationellt och därför känns det bra att vi nu gör det möjligt att handla från Lindex Shop Online i alla EU-länder. Många har kontaktat oss då de är intresserade av Lindex prisvärda modekollektioner och av skandinavisk design. Vi har idag en populär webbshop och det känns roligt att öppna den för fler modeintresserade kvinnor i ytterligare länder.

Annons

Lindex har för närvarande 400 butiker i Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Tjeckien, Slovakien, Ryssland och Mellanöstern. De planerar även att öppna butiker i Polen. I de länder där Lindex har fysiska butiker går det bra att fraktfritt hämta nätbeställda varor i butik. Kunder kan även returnera varor i butik som de köpt online.

Lindex ser den nya ehandelssatsningen som ett komplement till deras fysiska butiker. Vi hittar inga större regionella skillnader mer än en Trygg E-handel-logga på den svenska sidan och finsk text på den finska sidan. Resten ser ut att vara engelsk text och priser i Euro. Ni kan kolla in deras Shop Online här.

Källa

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!