Logistikbolaget öppnar matbutiker online – ska leverera blixtsnabbt

"Är en gamechanger".

Foodora fortsätter att aggressivt expandera sin affär i Sverige. Under nästa vecka lanserar man den senaste satsningen, nämligen dagligvarubutiker som går under namnet Foodora Market. Här kommer kunderna att kunna beställa online och sedan kunna hämta upp sina dagligvaror, alternativt få dem via hemleverans under 30 minuter.

Foodora Market är en gamechanger. Vi kan leverera i stort vad som helst under 30 minuter. Svenskarna vill ha snabb leverans av dagligvaror, nu ser vi till att ordna det, då vi har infrastrukturen klar, säger Hans Skruvfors, vd på Foodora i Sverige.

Annons

De fysiska butikerna blir alltså helt ägnade åt onlinebeställningar. Den första öppnas på Södermalm i Stockholm och det är just i huvudstaden som man rullar ut satsningen först. Därefter är tanken att ta det vidare till flera platser runt om i Sverige.

Foodora Market kommer också att bli en bra stöttepelare för lokala varumärken. Genom oss kommer svenskarna kunna köpa närproducerade varor, vilket jag vurmar starkt för. Det lokala näringslivet är alltid något jag har i tankarna när vi utvecklar våra tjänster, säger Hans Skruvfors.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!