MALMÖ – sista chansen att boka din biljett till Emeet!

Nu är det inte många dagar kvar till den 25 november, dagen då Emeet har premiär i Malmö! Emeet är e-handlarnas egna konferens som utlovar en dag och kväll fylld med nätverkande, inspiration och kunskapsutbyte med branschkollegor.

Den 25 november är det premiär för Emeet Malmö som äger rum på Clarion Malmö Live. På plats kommer du kunna lyssna till en paneldebatt med marknadsledande profiler som diskuterar “Marknadsplatserna avancerar i Sverige – vad händer nu?” samt så kommer vår Chefredaktör Johanna Allhorn avsluta dagen med en exklusiv intervju med Andreas Baller, Head of Marketplace Sweden på Amazon. Efter en dag fylld med inspiration, nya insikter, delning av erfarenheter och möten så avnjuter vi tillsammans en middag med god mat, dryck och underhållning. Middagen är helt gratis för e-handlare men det finns ett begränsat antal platser så boka middagsbiljetten i tid.

Våra paneldeltagare i Malmö


Artemis Diabaté

Head Of Onboarding - CDON

Artemis började på CDON år 2019 och har varit en av de viktigaste personerna kring att förändra oboarding-strukturen. Sedan hennes start har CDON nästan dubblat antalet handlare.


Henrik Hansen

Cross-border specialist & partner - MakesYouLocal

Henrik Hansen har jobbat med internationell affärsutveckling och försäljning under de senaste 20 åren.


Mikael Thor

Grundare och VD - ebbekids

Mikael Thor är grundare och VD för det miljömässigt hållbara barnklädesmärket ebbe som de senaste åren genomgått en digital resa i en hårt konkurrensutsatt bransch.

Amazons satsning i Sverige


Andreas Baller
Head of Marketplace Sweden - Amazon
Andreas har jobbat globalt inom olika strategi- och försäljningsroller för DHL och de senaste 6 åren inom Amazon. Som Senior Manager för Pan-European Program i Tyskland har han skapat sig god erfarenhet inom e-handel och logistik i Europa.

Boka din biljett till Emeet Malmö här

Läs mer om Emeet Malmö här