Marknadsplatsen får ICA-handlare på kroken: ”Klar fördel”

"Buyers clubs medlemmar får tillgång till Ica:s varor".    

Ica:s sortiment kommer att säljas via Buyersclub. Buyers betalande Plus-medlemmar kommer, precis som på de övriga produkter som plattformen erbjuder, att få lägre pris samt fri frakt på alla beställningar av Ica:s produkter.

Sortimentet består huvudsakligen av torrvaror och förbrukningsvaror med lång hållbarhetstid.

Annons

En del av Ica:s sortiment finns redan tillgängligt men fler produkter kommer att läggas till under de kommande veckorna.

Det känns fantastiskt att kunna erbjuda nya och befintliga medlemmar ett enkelt sätt att spara pengar på mat och förbrukningsvaror. Vi ser även en klar fördel i att våra kunder kan välja speditör och få allt de handlar i en samlad leverans, oavsett om de köper matvaror, hemelektronik och eller skönhetsprodukter, säger Emil Henriksson, vd Sweden Buyersclub.

Den första Ica-handlaren som Buyersclub inlett samarbete med är Ica Hallen i Axelsberg.

Buyersclub är en e-handelsplattform med fokus på återkommande medlemsintäkter. Kunderna får alla beställda produkter i en och samma försändelse via valfri speditör. Om man är Plus medlem får man fri frakt, direktrabatter och andra erbjudanden.

Genom sitt erbjudandet har Buyersclub byggt upp en bas bestående av fler än tiotusentals prenumeranter, medlemsintäkterna från Plus-medlemmarna utgör ett komplement till den för e-handeln klassiska intäktsmodellen med kostnadspåslag, skriver Emil Henriksson i ett pressmeddelande.

Annons