Marknadsplatsen värvar ny CFO från H&M: ”Oerhört inspirerad”

Då tar han över.

Yaytrade rekryterar nytt igen. Den här gången har man hittat en ny ekonomichef, nämligen Mikael Wiborgh som närmast kommer från rollen som Regional E-Com Controller hos H&M. Det innebär att Robert Thoréns konsultuppdrag som CFO upphör i dag.

Yaytrade befinner sig i en otroligt spännande fas och har med sin affärsmodell och skalbarhet hittat en sweetspot i marknaden där det digitala skiftet möter en ökad medvetenhet och efterfrågan på hållbar och cirkulär premium fashion. Att få bli en del av teamet och bidra till att skapa förutsättningar och driva den fortsatta expansions- och tillväxtresan är något jag är oerhört inspirerad och entusiastisk inför, säger Mikael Wiborgh i ett uttalande.

Annons

Han kommer att tillträda sitt nya uppdrag den 27 september. Det innebär att Fredrik Nilsson tar över rollen tillfälligt under övergångsperioden.

Vi är glada att stärka upp vårt team med Fredrik Nilsson som interim CFO och Mikael Wiborgh som kommande permanent CFO. Fredrik kommer att lägga grunden för det arbete som Mikael kommer att ta vid. Mikael har spännande och värdefulla erfarenheter från sina tidigare anställningar och kommer att stärka upp vårt management med sin breda kompetens inom finans och det strategiska kliv vi avser ta framgent, säger David Knape, vd på Ytrade Group AB, och avslutar:

Jag vill även passa på att tacka Robert Thorén för sitt arbete och det uppdrag han enligt plan utfört hos oss.

Annons