Mat.se breddar kassarna med restaurangmat: ”Glada och stolta”

Kunderna gav tummen upp i Göteborg - nu tar man tjänsten till Stockholm.

Färskt bröd, kaffe och restaurangmat med matkassen har blivit en uppskattad tjänst i Göteborg, uppger Axfood-ägda Mat.se. Därför breddar de nu erbjudandet så att även kunderna i Stockholm kan klicka hem både dagligvaror och måltider från restaurangerna Urban Deli, Fred's Food Truck, Deli Di Luca och Shanti.

Tjänsten heter, kort och gott, Restaurangmat.

Annons

Vi vill göra det ännu enklare för våra kunder att handla bra mat på nätet med hjälp av nya måltidslösningar. Vi är därför otroligt glada att äntligen kunna erbjuda stockholmarna välsmakande rätter från våra fyra första restaurangpartners i Stockholm. Vi söker ständigt efter nya partners som vill delta i Restaurangmat i både Stockholm och Göteborg, och vi ser fram emot att se hur erbjudandet mottages, säger Ludvig Anderberg, verksamhetschef på Mat.se, i ett pressmeddelande.

Mat.se lanserades 2012 och har inte varit främmande för att testa nya grepp för att sticka ut i den hårda konkurrensen. Och även om man nu inleder med fyra partners, så hoppas man alltså att fler ska hoppa på tåget framöver.

Vi är glada och stolta över vårt påbörjade samarbete med Mat.se där vi nu genom Restaurangmatserbjudandet får möjlighet att låta fler ta del av våra rätter på hemmaplan. För oss på Urban Deli är det viktigt att ge våra kunder ett enklare, godare och lyckligare matliv och det här är ett smart sätt att få ta del av restaurangmat hemma, säger Dan Jacobsson, vd på Urban Deli.

Annons