Mathem utökar båtleveranser – tror på våg av Sverige-semestrar

Satsar på skärdgården.

Det är ordentligt tryck i dagligvaruhandeln på nätet just nu. Mathem är en av aktörerna som jobbar hårt för att möta den enorma efterfrågan. Vi rapporterade tidigare om hur man inom kort öppnar ett nytt lager i Stockholm och nu drar man även igång sina skärgårdsleveranser tidigare än vanligt.

Vi kan se att ett stort antal kunder som bor året runt i Stockholms skärgård behöver våra tjänster mer än någonsin i år. Vi har även sedan tidigare år märkt att många av sommarkunderna redan under maj börjar leta sig ut i skärgården på helgerna, säger Johan Littorin, försäljnings- och marknadsdirektör för privatkunder på Mathem, i ett pressmeddelande.

Annons

"Fantastiskt roligt att utöka"

Bokningen av skärgårdsleveranser öppnar nu på måndag den 27 april och den 30 april börjar båtarna, utrustade med kylskåp, att leverera. Erbjudandet kommer att gälla fram till den 29 augusti.

Den kommande sommaren förutspår vi dessutom att många fler kommer att semestra i Sverige. Därför är det fantastiskt roligt att i år kunna utöka våra skärgårdsleveranser, både med längre tidsperiod och dubbla tidsintervaller, säger Johan Littorin.

Annons