Matjänsten expanderar i Sverige: ”En av våra största hittills”

"Känns extra kul".

Matleveranstjänsten Wolt expanderar. Nu etablerar man sig i Uppsala och med sig har man hela 60 anslutna restauranger som Tugg, Tjuren och Bastard Burgers, från start.

Efterfrågan på att kunna få hem mat från sina favoritrestauranger till dörren har länge varit stor i Uppsala, och har blivit ännu större nu under pandemin. Dessutom har Uppsala fått ett allt större och bättre restaurangutbud de senaste åren. Därför känns det extra kul att den här lanseringen blir en av våra absolut största hittills, säger Carl Zetterqvist, vd på Wolt i Sverige, i ett pressmeddelande.

Annons

Wolt, som grundades i Helsingfors, kom till Sverige 2016 och har sedan dess hunnit ta plats i Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad och Borås. Och den nya etableringen i Uppsala ska innebära 50 nya arbetstillfällen. Dessutom kan antalet kurirpartners bli fler när efterfrågan ökar.

Vi bryr oss om och drivs av att kunna underlätta människors vardag samtidigt som vi möjliggör nya affärer för våra anslutna restauranger och skapar många nya arbetstillfällen för personer som söker en extrainkomst, säger Carl Zetterqvist, vd på Wolt i Sverige.

Annons