Matkvadratens nya satsning: ”En genväg till köken runtom i Sverige”

"Vi är stolta".

Matuppstickaren Stacky’s gjorde snabbt succé när man lade ut sina kvadratiska skivor till försäljning i e-handeln. Detta var när konsumenterna själva fick sätta tänderna i skivorna och nu ska man utöka försäljningen med ytterligare en e-handelssatsning, denna gång mot restauranger av olika slag.

Stacky’s har nämligen ingått ett samarbete med Meal Makers som är en partihandlare på nätet som satsar på klimatsmart mat.

Annons

Det är viktigt att all mat vi producerat verkligen kommer till användning, eftersom varje måltid räknas. Tillsammans med Meal Makers smarta handelsplats skapar vi en genväg till köken runtom i Sverige, säger Mårten Göthberg, försäljningschef på Stacky’s.

Meal Makers säljer både mat som är i risk för att slängas och mat som “bidrar till ett klimatsmartare uttag och förvaltning av jordens resurser”.

Vi erbjuder våra samarbetspartners ett kostnadsfritt fönster mot livsmedelsbranschen, där de fantastiska miljö- och hållbarhetsprojekt som varje år drivs i livsmedelsbranschen lyfts fram. Vi är nu stolta över att kunna erbjuda våra kunder svenska Stacky’s, säger Morgan Kroon, medgrundare av Meal Makers.

Annons