Matsmart rensar lagret inför den stora flytten: “Allt går mirakulöst”

"Större engagemang än vi vågat hoppas på".

Den fjärde juni förra året togs det första spadtaget på e-handlaren Matsmarts nya lager i Örebro. Planen var därmed att lämna lagret i Katrineholm och det nya lagret skulle vara klart våren 2022. Våren börjar förstås att närma sig med stormsteg och inte oväntat så startar Matsmart nu en stor flyttrea på sin sajt.

Ja precis, vi försöker sälja så mycket vi kan av de produkter vi har i lager i Katrineholm. Det är tokrea på sajten hela februari. Massor av bra deals varje dag, berättar Hanna Thofelt Lindström, kommunikationschef på Matsmart, för Ehandel.

Annons

Vad är status på ert nya lager?

Allt går - mirakulöst nog med tanke på att det är ett stort bygge - enligt plan, automationen med robotarna är på plats och vi siktar på tillträde till lokalerna i månadsskiftet, svarar hon.

Hur ser planerna ut framöver?

Som det ser ut nu skickar vi sista ordern från Katrineholm cirka 7 mars och officiell öppning av lagret i Örebro är den 9 mars, säger Hanna Thofelt Lindström.

Matsmart meddelar också att majoriteten av deras anställda valt att följa med i flytten.

Vi är också superglada över att 70 procent av våra anställda i Katrineholm valt att följa med till Örebro. Det är ett större engagemang än vi vågat hoppas på och det känns väldigt bra att bygga vidare tillsammans med våra anställda från Katrineholm, säger Hanna Thofelt Lindström.

LÄS ÄVEN: Här startar Matsmarts stora lagerbygge – installerar 149 robotar

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!