Members börjar erbjuda hotellrum via Destly

Vi skrev igår om Members.com och deras övertagande av en annan shopppingklubb, NojNoj, och deras verksamhet. Nu rapporterar CDON Group, som äger Members, att tjänsten har utökats med en resetjänst. Denna erbjuds tillsammans med reseklubben Destly.com och det handlar primärt om hotellrum som skall säljas hos Members.

Vi spekulerade i gårdagens nyhet om att Members förmodligen går bättre än man tror. Peter Rosvall, vd för Members, förstärker detta med följande kommentar:

Annons

”Vi har hittills sett en fantastisk utveckling för Members, både i försäljningstillväxt och kundtillströmning. Därför ser vi redan nu möjligheten att vidareutveckla vårt produktsortiment med hotellerbjudanden.

Destly har ett brett sortiment av hotell- och reseupplevelser från hela världen och våra medlemmar erbjuds väl tilltagna rabatter, precis som för Members övriga sortiment. Vi ser med spänning framemot vår gemensamma resa.”

En fantastisk utveckling måste i alla fall innebära att shoppingklubben inte är ett misslyckande. Det ska även nämnas att Members endast funnits i ungefär tre månader.

Källa: press

Relaterade nyheter:
Members.com käkar upp en annan shoppingklubb

Annons