Search
Close this search box.
ANNONS

Middagsfrid och Allt om Mat lanserar matkasse

Middagsfrid och Allt om Mat lanserar matkasse
Jimmy Andersson
jimmy@ehandel.se

Dela artikeln:

Mattidningen Allt om Mat och matkassefรถretaget Middagsfrid inleder ett samarbete. I mitten av augusti lanseras Allt om Mat-kassen som kommer att innehรฅlla mycket ekologiskt, svenskt kรถtt och grรถnsaker utvalda efter sรคsong.

ANNONS

Middagsfrid som inte bara รคr stora i Sverige utan รคven prisats i Tyskland och fรฅtt ett rejรคlt uppsving i Belgien inleder nu ett samarbete med tidningen Allt om Mat.

Allt om Mat-kassen kommer att levereras i stora delar av Sverige och kommer att bestรฅ av minst 25 procent ekologiska varor. Grรถnsakerna kommer att vara utvalda efter sรคsong och fisken kommer frรฅn hav med rikliga bestรฅnd och kรถttet รคr svenskt. De medfรถljande recepten รคr provlagade av Allt om Mat:s egna provkรถk.

โ€“ Vi รคr mycket glada fรถr samarbetet med Middagsfrid. De har lika hรถga krav pรฅ kvalitet vad gรคller rรฅvaror som vi har. Vรฅr gemensamma matfilosofi innebรคr att matkassen som kunderna fรฅr hรฅller mycket hรถg kvalitet. Vi garanterar att ingen rรถdlistad fisk kommer att fรถrekomma i Allt om Mat-kassen, sรคger Allt om Mat:s chefredaktรถr Mona Johansson.

Liknande samarbeten

Att ett matkassefรถretag inleder ett samarbete รคr inget nytt. Under 2012 sรฅg vi fรถrst MatHem lรฅta kรคndiskocken Tina Nordstrรถm komponera en 3-dagarskasse, och lite senare hjรคlpte Linas Matkasse sina kunder att hรฅlla nyรฅrslรถftet tillsammans med personliga trรคnaren Erika Kits Gรถlevik.

Victor Theander pรฅ Middagsfrid ser samarbetet som banbrytande inom bรฅde mattidningar och matkassar

โ€“Vi รคr vรคldigt stolta och glada รถver att Allt om Mat vรคljer oss som samarbetspartner fรถr detta och vi ser det som ett kvitto pรฅ att vi lyckas vรคl med vรฅrt genomgรฅende fokus pรฅ kvalitet i alltifrรฅn maten till logistiken.

Allt om Mat-kassen kommer att bestรฅ av tre komponerade vardagsmiddagar och en lite lyxigare fredagsmiddag. Recept och mat fรถr 4 dagar fรถr 4 personer kommer att kosta 825 kr.

Kรคlla: Press

Dela artikeln: