Middagsfrid och Allt om Mat lanserar matkasse

Mattidningen Allt om Mat och matkasseföretaget Middagsfrid inleder ett samarbete. I mitten av augusti lanseras Allt om Mat-kassen som kommer att innehålla mycket ekologiskt, svenskt kött och grönsaker utvalda efter säsong.

Middagsfrid som inte bara är stora i Sverige utan även prisats i Tyskland och fått ett rejält uppsving i Belgien inleder nu ett samarbete med tidningen Allt om Mat.

Allt om Mat-kassen kommer att levereras i stora delar av Sverige och kommer att bestå av minst 25 procent ekologiska varor. Grönsakerna kommer att vara utvalda efter säsong och fisken kommer från hav med rikliga bestånd och köttet är svenskt. De medföljande recepten är provlagade av Allt om Mat:s egna provkök.

Annons

– Vi är mycket glada för samarbetet med Middagsfrid. De har lika höga krav på kvalitet vad gäller råvaror som vi har. Vår gemensamma matfilosofi innebär att matkassen som kunderna får håller mycket hög kvalitet. Vi garanterar att ingen rödlistad fisk kommer att förekomma i Allt om Mat-kassen, säger Allt om Mat:s chefredaktör Mona Johansson.

Liknande samarbeten

Att ett matkasseföretag inleder ett samarbete är inget nytt. Under 2012 såg vi först MatHem låta kändiskocken Tina Nordström komponera en 3-dagarskasse, och lite senare hjälpte Linas Matkasse sina kunder att hålla nyårslöftet tillsammans med personliga tränaren Erika Kits Gölevik.

Victor Theander på Middagsfrid ser samarbetet som banbrytande inom både mattidningar och matkassar

–Vi är väldigt stolta och glada över att Allt om Mat väljer oss som samarbetspartner för detta och vi ser det som ett kvitto på att vi lyckas väl med vårt genomgående fokus på kvalitet i alltifrån maten till logistiken.

Allt om Mat-kassen kommer att bestå av tre komponerade vardagsmiddagar och en lite lyxigare fredagsmiddag. Recept och mat för 4 dagar för 4 personer kommer att kosta 825 kr.

Källa: Press

Annons