Middagsfrid utökar med frukost och företag

Middagsfrid som sedan 2007 levererat färdigplanerade matkassar till familjer runt om i Sverige väljer nu att utöka sitt erbjudande. Nu försöker nämligen pionjären inom matkassar på nätet vinna över företag med frukostleveranser.

Matkasseföretagen på nätet testar hela tiden nya samarbeten och erbjudanden i sin tjänster. Nu utökar Middagsfrid sitt erbjudande och riktar sig samtidigt till företag. I sommar lanserar nätbutiken den första produkten för företag och det handlar om frukost på jobbet.

Tjänsten som heter "Frukost på jobbet" skall hjälpa företag att bjuda på morgonmat vid exempelvis tidiga möten. Eller bara för att vara snäll mot sina medarbetare.

Annons

- Vi hoppas att många arbetsgivare ser fördelarna av att bjuda sina anställda eller kunder på en riktigt god start på arbetsdagen! Vi tror att allt fler företag värdesätter att få hjälp att få till en frukost med bra råvaror av hög kvalitet som man kan vara lite stolt över. Vi har valt ut bröd av högsta kvalitet och smak, pålägg utan onödiga E-nummer och kombinerat ihop en frukost med minst 25% ekologiska varor som passar perfekt på arbetsplatsen. Bland annat ingår även Middagsfrids egna lyxiga müsli som visat sig vara mycket uppskattad i frukostkassen som vi levererar till familjer, säger grundaren Kicki Theander.

Leveranserna av Frukost på jobbet kommer till en början att ske på torsdagseftermiddagar och vara anpassade för frukost på fredagsmorgonen. Premiären sker under hösten 2013 i Stockholm.

Middagsfrid hoppas att deras nya frukosttjänst kan öka trivseln och spara tid åt företagen. Vad som står på frukostmenyn finner ni här hos Middagsfrid.

 

Källa: Press

Annons