Missa inte årets NXT Nordic!

Den 11 oktober slår vi äntligen upp dörrarna igen på Oslo Spektrum efter 2 års uppehåll pga pandemin.

- Det ska bli fantastiskt roligt att köra NXT Nordic igen efter en så lång tid! Efterfrågan har varit större än någonsin och vi har jobbat hårt för att sätta ihop en så bra agenda som möjligt för att erbjuda våra deltagare mer kunskap och inspiration än någonsin tidigare på NXT Nordic, säger Niclas Albäck, partneransvarig på Ehandel. 

 

Kan du berätta lite om årets program? 

- I år kommer vi att fokusera på den yngre generationen Gen Z. Vi kommer att undersöka dagens trender och vad den digitala generationen anser är viktigt när man handlar och säljer online. Hur företag kan skapa hållbara strategier för att tilltala den miljömedvetna generationen samtidigt som innovation och förtroende ökar. Programmet är uppdelat i olika block där vi har många intressanta talare med b.la Meta, Snapchat och många fler som ni kan läsa om i agendan

- Vi fokuserar på framtidens handel och vill presentera det allra senaste inom branschen. Det är ett perfekt event för att skapa nya affärsmöjligheter och hitta nya kunder, och med vår nya app som vi utvecklar just nu bokar man enkelt in möten och pratar andra deltagare och utställare som är på plats.

 

I agendan har ni olika scener för programmet. Vad är Pitch scenen för något? 

- Det är ny idé som vi har tagit fram där vi erbjuder möjligheten att pitcha sitt koncept eller företag inför investerare. Att pitcha kostar ingenting, utan du behöver endast ha en entrébiljett för eventet. Det går lika bra att vara en start-up som är i behov av startkapital som en scale-up som är i behov av mer resurser för att kunna skapa snabbare utveckling. Dessa riskkapitalist brukar förutom resurser även ha både mycket bra erfarenheter och kontakter som kan hjälpa dig att utveckla ditt företaget. Skicka ett mail till event@ehandel.com med info om ditt företag för att ansöka om att få pitcha på NXT Nordic. 

 

Läs mer på vår hemsida om NXT Nordic och boka din biljett redan idag!