Missa inte Scandinavian e-Business Camp

Vi hoppas att ni fått vila ut efter NES 2012. För nu är det dags för ännu ett e-handelsevenemang. Denna gång är det Jetshop som bjuder in till Scandinavian e-Business Camp 2012 (SEBC). Tyvärr är eventet fullbokat men oroa er inte för vi kommer att livesända det mesta. Sedan finns det även en liten chans kvar till en biljett.

I denna artikel kan ni läsa om, och även kolla på, nästan alla föredrag ifrån förra årets evenemang. SEBC 2011 bjöd på många bra talare och en mycket trevlig e-handelsfest. Det ser även i år ut att komma flera intressanta talare från exempelvis Wrapp, Bubbleroom och Bemz (som säljer tillbehör till IKEA-möbler). Det bjuds även på mingelmiddag och e-handelsfest.

Vi ser fram emot detta event och kommer, för er som inte kan ta er dit eller står utan biljett, sända hela tjofräset här på Ehandel.se. På tal om biljetter så frågade vi Jetshop om de inte hade några över. De ska då ha plockat fram grisfösare och skohorn för att göra plats för två till e-handlare.

Annons

Vi har alltså två biljetter att dela ut (inklusive fest) och i vanlig ordning får de två första som kommenterar denna nyhet, korrekt, ta del av dessa. Kravet är att du är e-handlare och du får inte reservera en biljett åt någon annan. Den som kommenterar skall vara den som ska ha biljetten. Det som skall anges i kommentaren är följande:

  • Namn
  • Nätbutik/Företag
  • E-postadress

Ni finner mer information om Scandinavian e-Business Camp på deras hemsida. SEBC 2012 går av stapeln på torsdag klockan 08:00 och platsen är Clarion Hotel Post, Göteborg.

Vi ses där, annars riktar ni er webbläsare mot Ehandel.se och tar del av alla intressanta föreläsningar.

Annons