Search
Close this search box.
ANNONS

Missa inte Scandinavian E-Business Camp 2013

Missa inte Scandinavian E-Business Camp 2013
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Nu bรถrjar som sagt e-handelsevenemangen nรคrma sig och utรถver Nordic eCommerce Summit bรถr du รคven besรถka Scandinavian E-Business Camp (SEBC) i Gรถteborg. Ett evenemang som fรถrra รฅret verkligen steg i graderna och bjรถd pรฅ tvรฅ dagar av kunskap och e-handelsfest. Vi har รคven hรคr fixat schyssta priser fรถr er som vill hรคnga med pรฅ kalaset.

ANNONS

Fjรคrde upplagan av SEBC gรฅr av stapeln den 23 till 24 maj i รฅr. Precis som fรถrra รฅret hรฅller det hus pรฅ Clarion Hotel Post i centrala Gรถteborg. Pรฅ fyra รฅr har evenemanget vรคxt ifrรฅn 100 besรถkare till ett av nordens stรถrsta e-handelsevenemang.

Vi kommer givetvis vara dรคr och rapportera och bli inte รถverraskade om det dyker upp en livesรคndning pรฅ vรฅr framsida direkt ifrรฅn SEBC 2013. Vill ni veta vad som hรคnde fรถrra รฅret kan vi rekommendera artikeln "Scandinavian e-Business Camp hรถjer ribban".

I รฅr ska de fรถrsรถka hรถja ribban ytterligare och Christian Zanders, vd pรฅ Jetshop som driver SEBC, tror att vi alla stรฅr infรถr en hรคndelserik framtid:

- Detaljhandeln genomgรฅr en historisk omstรคllning som pรฅverkar verksamheten ifrรฅn grunden. Samtidigt som e-handeln nu gรฅr in en ny mognare fas med bรฅde รถkad konkurrens frรฅn traditionell detaljhandel och รถkande krav pรฅ lรถnsamhet. E-handeln fรถrvรคntas fรถrdubblas i storlek bara under de nรคrmaste รฅren, det samtidigt som den traditionella detaljhandeln fรถrvรคntar fortsatt stagnerad utveckling. Vi har hรคndelserika รฅr framfรถr oss. Med SEBC vill vi ge branschfolk i hela Norden ett tillfรคlle att mรถtas, reflektera och fylla pรฅ med ny kunskap fรถr framtiden, sรคger Christian Zanders.

Stor variation pรฅ talarna

Jetshop meddelar att รฅrets talarlista spรคnner mellan Big Data och Ung Cancer. Bland e-handlare som skall stรฅ pรฅ scenen hittar vi CoolStuff, Sportamore, Harges, Sail Racing med flera. Vi kommer รคven fรฅ se Jonas Arnberg frรฅn HUI berรคtta om e-handelns framfart.

- ร…rets talare visar en enorm spรคnnvidd med allt frรฅn entreprenรถrer som berรคttar om sina resor till experter pรฅ dataanalys, sociala medier och informationshantering. Det รคr oerhรถrt glรคdjande att vi tillsammans med vรฅra partners kan erbjuda en konferens i vรคrldsklass som รคr รถppen fรถr alla som รคr intresserade av att ta del av morgondagens detaljhandel. Sjรคlv รคr jag riktigt spรคnd pรฅ att fรฅ se vรฅr รถppningstalare Pรคr-Jรถrgen Pรคrsons show och lektion i Heavy Metal Management, sรคger Christian Zanders.

Carin Hjulstrรถm som gjorde ett fenomenalt jobb fรถrra รฅret som moderator kommer รคven i รฅr att styra upp evenemanget pรฅ scenen.

Som alltid รคr evenemanget gratis fรถr de som รคr Jetshop-kunder. Vi andra fรฅr betala 1995 kronor men รคr du e-handlare och medlem pรฅ Ehandel.se har vi fixat ett hรถgst rabatterat pris som du finner i vรฅr medlemshรถrna.

Fรถrhoppningsvis ses vi pรฅ Scandinavian e-Business Camp 2013, om inte bรถr ni i alla fall styra webblรคsaren till Ehandel.se den 23-24 maj. Mer information om SEBC 2013 finner ni hรคr pรฅ deras hemsida.

Dela artikeln: