Missa inte Scandinavian E-Business Camp 2013

Nu börjar som sagt e-handelsevenemangen närma sig och utöver Nordic eCommerce Summit bör du även besöka Scandinavian E-Business Camp (SEBC) i Göteborg. Ett evenemang som förra året verkligen steg i graderna och bjöd på två dagar av kunskap och e-handelsfest. Vi har även här fixat schyssta priser för er som vill hänga med på kalaset.

Fjärde upplagan av SEBC går av stapeln den 23 till 24 maj i år. Precis som förra året håller det hus på Clarion Hotel Post i centrala Göteborg. På fyra år har evenemanget växt ifrån 100 besökare till ett av nordens största e-handelsevenemang.

Vi kommer givetvis vara där och rapportera och bli inte överraskade om det dyker upp en livesändning på vår framsida direkt ifrån SEBC 2013. Vill ni veta vad som hände förra året kan vi rekommendera artikeln "Scandinavian e-Business Camp höjer ribban".

Annons

I år ska de försöka höja ribban ytterligare och Christian Zanders, vd på Jetshop som driver SEBC, tror att vi alla står inför en händelserik framtid:

- Detaljhandeln genomgår en historisk omställning som påverkar verksamheten ifrån grunden. Samtidigt som e-handeln nu går in en ny mognare fas med både ökad konkurrens från traditionell detaljhandel och ökande krav på lönsamhet. E-handeln förväntas fördubblas i storlek bara under de närmaste åren, det samtidigt som den traditionella detaljhandeln förväntar fortsatt stagnerad utveckling. Vi har händelserika år framför oss. Med SEBC vill vi ge branschfolk i hela Norden ett tillfälle att mötas, reflektera och fylla på med ny kunskap för framtiden, säger Christian Zanders.

Stor variation på talarna

Jetshop meddelar att årets talarlista spänner mellan Big Data och Ung Cancer. Bland e-handlare som skall stå på scenen hittar vi CoolStuff, Sportamore, Harges, Sail Racing med flera. Vi kommer även få se Jonas Arnberg från HUI berätta om e-handelns framfart.

- Årets talare visar en enorm spännvidd med allt från entreprenörer som berättar om sina resor till experter på dataanalys, sociala medier och informationshantering. Det är oerhört glädjande att vi tillsammans med våra partners kan erbjuda en konferens i världsklass som är öppen för alla som är intresserade av att ta del av morgondagens detaljhandel. Själv är jag riktigt spänd på att få se vår öppningstalare Pär-Jörgen Pärsons show och lektion i Heavy Metal Management, säger Christian Zanders.

Carin Hjulström som gjorde ett fenomenalt jobb förra året som moderator kommer även i år att styra upp evenemanget på scenen.

Som alltid är evenemanget gratis för de som är Jetshop-kunder. Vi andra får betala 1995 kronor men är du e-handlare och medlem på Ehandel.se har vi fixat ett högst rabatterat pris som du finner i vår medlemshörna.

Förhoppningsvis ses vi på Scandinavian e-Business Camp 2013, om inte bör ni i alla fall styra webbläsaren till Ehandel.se den 23-24 maj. Mer information om SEBC 2013 finner ni här på deras hemsida.

Annons

Annons