Kappahl flyttar till toppmodernt huvudkontor: ”En tillväxtresa”

Slår sig ned i nybygget.

Efter drygt 20 år i huvudkontoret i Åby är det dags för Kappahl att byta skrud. Modekedjan kommer att flytta in i ett nybyggt hus i Mölndals innerstad.

Det färdigställs i år, men Kappahl väljer att flytta in till våren 2026. Där kommer man att husera på totalt 4351 kvadratmeter, fördelade på tre våningsplan.

Annons

Kappahl är på en tillväxtresa och flytten till det nya kontoret är ännu en pusselbit för att framtidssäkra vår verksamhet och fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare, säger vd Elisabeth Peregi, i en kommentar.

Det nya kontoret beskrivs som "toppmodernt" och ska inhysa efterfrågade faciliteter, vara ergonomiskt och ha sociala utrymmen.

Vi trivs mycket bra i Mölndal och med det nya huvudkontoret är det möjligt att forma och utveckla vår arbetsplats ännu mer och stötta vårt medarbetarlöfte ”We promise you the right to always be yourself – a place to belong”. Det kommer att finnas tillgång till goda kommunikationer, träningsmöjligheter, takterrass och ligger nära både kunder och service vilket passar oss, säger Anna Andihn, direktör för HR och kommunikation på Kappahl.

Vem som kommer att ta över Kappahls nuvarande kontor är inte klart.

Kappahl omsatte 3,9 miljarder kronor under 2022 och resultatet, efter finansiella poster, landade på 299 miljoner.

Annons