Modejätten storsatsar på outlet – han blir ny VD

"Tillväxten har varit mycket stark".

Efter rusningen till Boozts outlet, Booztlet, gör modejätten den till ett särskilt affärsområde. Nu har man utsett Anders Enevoldsen, tidigare Head of Business Development, Investor Relations och  Corporate Communication, till vd för Booztlet.

Under 2020 har vi sett stor potential i affärsområdet Booztlet. Tillväxten har varit mycket stark och vi anser att det finns mycket tillväxtpotential de kommande åren om vi tar tillfället i akt och gör det rätt. Vi har beslutat att etablera Booztlet som ett särskilt affärsområde inom koncernen och har tillbett Anders Enevoldsen att leda arbetet och utvecklingen av denna, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt, om beslutet.

Annons

Anders erfarenhet och affärsmannaskap, samt hans prestationer i sin position som affärsutvecklings- och IR-direktör gör honom till rätt person att leda utvecklingen av Booztlet, fortsätter han.

Anders Enevoldsen ersätts i sin tur på sina tidigare roller av Ronni Funch Olsen, som närmast kommer från DSV där han har varit stationerad i USA.

Annons