Modemagasinet King startar butik på nätet

Idag slår modemagasinet King upp portarna till sin nya e-handel, King Shop. I samarbete med Fashionisland.se kommer nätbutiken sälja ett urval av redaktionens favoritprodukter för säsongen. Sortimentet kommer att uppdateras en gång i månaden och bestå av allt från jackor och kostymer till skor, väskor och accessoarer.

På senare tid har vi sett hur tidningar och magasin väljer att satsa på näthandel. Senast i raden var nyhetsmagasinet, The Week, som vill dryga ut kassan med lite e-handel. Nu väljer det svenska modemagasinet King att göra detsamma.

– Vi vill inspirera och underlätta för våra läsare. Två av de absolut vanligaste frågor vi på King får är "Vad ska jag ha på mig den här säsongen?" och "Var hittar jag det?". Med King shop gör vi det nu ännu lättare för den svenska mannen att uppdatera garderoben och klä sig snyggt, säger Per Nilsson, chefredaktör på King Magazine.

Annons

I nya King Shop, kommer besökarna hitta ett urval av redaktionens favoriter. Allt från jackor, kostymer, skor, väskor och accessoarer. Uppdatering och påfyllnad ska ske en gång i månaden.

– Våra besökare online ökar kraftigt och då känns det naturligt att erbjuda konkreta mervärden även där. En shop där vi löpande handplockar produkterna och ger våra kunder, och inte minst stamkunder, bra rabatt är något vi hoppas och tror kommer att uppskattas, säger Per Nilsson.

Samarbetar med nätbutik

Prenumeranter och lösnummerköpare av King Magazine kommer att erbjudas rabatter på kollektionen i butiken som drivs i samarbete med Fashionisland.se, som ser till att allt som presenteras på King Shop går att klicka hem med en leveranstid på 1-2 vardagar.

Och samarbetet kommer även att gynna Fashionislands medlemmar och besökare i form av förmånliga erbjudanden och extra inspiration från King.

– Vi har samma syn på stil och har på olika arenor med passion och brinnande entusiasm höjt den svenska mannens modenivå. Nu slår vi våra påsar samman och ger killarna det bästa från två världar. Med King shop gör vi det enklare för alla män att klä sig riktigt, riktigt bra, säger Oscar Arrsjö grundare av Fashonisland.se.

 

Källa: Press (1, 2)

Annons

Annons