MQ öppnar ny flaggskeppsbutik: ”Ser en stor efterfrågan”

Slår upp portarna i höst.

MQ har öppnat butiker på löpande band den senaste tiden och visar inga tecken på att slå av på takten. Nu meddelar modekedjan att det är dags för en ny, drygt 400 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik i Stockholm City.

Man kommer att ta plats i Mood-gallerian och butiken ligger i gatuläge med fasad mot Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan.

Annons

Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Stockholm där vi ser en fin utveckling och stor efterfrågan från våra kunder. Vi gör denna satsning som ett led för att komma än närmare våra kunder, såväl i butik som online. Vårt nya butikskoncept har mottagits mycket väl och förmedlar med stor tydlighet vårt inbjudande och kvalitativa erbjudande, säger Ingvar Larsson, vd på MQ Marqet, i ett uttalande.

Det som skiljer den här butiken från övriga är att hela sortimentet kommer att finnas på plats. Utöver det kommer man också att göra plats för second hand, skrädderi, personal shopper, en infärgningstjänst och Sneakerstvätten.

Vi är så glada att MQ öppnar i Mood. Den nya butiken i bästa läge är en viktig pusselbit i shoppingerbjudandet och vi är säkra på att den kommer uppskattas mycket bland de som arbetar, besöker och rör sig i kvarteret, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Mood.

Annons