Mr Dropshipping går från Handtag till Hårtrimmers

Mr Dropshipping också känd som AndersIvar eller Anders Karlsson har skaffat sig ännu en nischad nätbutik. Anders är känd för att använda sig av knepet nischade nätbutiker med dropshipping, där man inte skall behöva lägga allt för mycket tid för att ändå snurra in pengar.

För bara några veckor sedan berättade Anders publik att hans företag AndersIvar letade objekt att köpa upp och nu verkar han fått napp. Anders har kommit över en till nischade nätbutik vid namn Rakathuvud.se som säljer hårtrimmers.

– Köpet blev klart torsdagen den 5/6 och redan första dagen lyckades det ramla in en order. De tidigare ägarna har inte haft tiden att lägga för att göra den riktigt bra och valde därför att avyttra butiken, vilket generellt är ett smart drag om man inte hinner ta hand om och utveckla saker och ting som man vill. Kikar ni på butiken så inser ni att det finns mycket att göra för att få upp den på fullt spett, det finns mycket att jobba med när det gäller både sökmotoroptimering och konvertering, meddelar AndersIvar.

Annons

AndersIvars mest kända nätbutik är förmodligen Barahandtag som, ironiskt nog, numera även säljer en del annat som led-lampor och köksinredning.

Planerar nyrakad sajt

Nästa steg för Rakathuvud är att lansera en helt ny sajt och se över erbjudandet mot kund. Känner vi Anders rätt handlar det också om att optimera alla flöden.

– Tanken är att vi skall utveckla sortimentet ordentligt jämfört med idag, vi skall jobba med ett mycket bredare sortiment som inte bara riktar sig till de som har eller vill ha ett rakat huvud. Vi kommer sikta in oss på allt som har med hår att göra, allt från skägg och hårtrimmers till locktänger, hårblåsar och reservdelar till dessa, alla produkter med varumärken och kvalitet som frisörerna själva använder, berättar AndersIvar.

Det ska även ske ett namnbyte på nätbutiken som kommer lansera på en helt ny plattform. Den nya sajten planeras till slutet av juni och kommer förstås drivas med hjälp av dropshipping.


Källa:
AndersIvar

Annons