MrDustbag firar fem år på nätet med ny E-handel

MrDustbag.se som säljer dammsugarpåsar och dammsugartillbehör firar fem år på nätet. Då passar man på att lansera en ny e-handel. Förutom en modernare design och nya funktioner satsar man som så många andra även på en mobilvänlig sajt.

Nätbutiken MrDustbag.se lanserades hösten 2008 och har sedan starten levererat dammsugarpåsar och dammsugartillbehör till mer än 31 000 kunder. Bolaget har sin verksamhet i Sverige men man levererar även till övriga nordiska länder.

Den nylanserade webbutiken har tagits fram tillsammans med e-handelsleverantören Askås, och förutom en moderniserad design, har man utvecklat flera nya funktioner för att förbättra användarupplevelsen.

Annons

– Vi har arbetat med den nya butiken sedan i våras. Både vad gäller design och funktioner känner vi nu att vi kan erbjuda våra kunder en e-handel i absolut toppklass, säger Mia Pettersson, butikschef för MrDustbag.se.

Förutsättningar för nya marknader

Bland annat har man valt att satsa på en mobilvänlig sajt för smartphones och surfplattor. Man har även lagt till en inloggningsfunktion så att kunder lätt ska kunna hitta sin orderhistorik, samt inkluderat fler betalsätt.

– Det har varit spännande att få vara delaktiga i moderniseringsarbetet och vi ser fram emot att få jobba tillsammans framöver. Förhoppningsvis kan vi även vara med att hjälpa MrDustbag.se in på nya marknader, då vår plattform har de tekniska förutsättningarna som krävs för internationalisering, samt att vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder in på nya marknader, säger Askås VD, Jonas Askås.

Källa: Press

Annons