NA-KD värvar toppchef – hämtas direkt från modekedjan

"Spännande och snabbväxande".

Nakd bygger om efter ett omtumlande år. Flera av bolagets framträdande personer har lämnat. Det rör sig bland annat om ordföranden Magnus Emilson, Sarah Krusell, COO, och så givetvis vd:n Anders Kristiansen.

I dag presenterar dock modebolaget ett nyförvärv till rollen som Head of Wholesales and Marketplace, nämligen Lina Selin, rapporterar Breakit.

Annons

Nakd är ett spännande och snabbväxande bolag som ständigt pushar gränser. Med min insight från både e-handel, retail och wholesale har jag förståelse för hur de olika delarna inom modevärlden fungerar i praktiken. Tillsammans med teamet ser jag fram emot att utveckla erbjudandet och växa vår försäljning utanför vår egna e-handel, säger hon om nya jobbet.

Hon har tidigare haft liknande roller hos en annan modejätte, Esprit, där hon varit verksam i inte mindre än elva år.

Många känner Nakd som en ledande e-handlare i Europa, men hela 12 procent av vår omsättning går faktiskt årligen via wholesale där vi säljer stora volymer till återförsäljare. Därför känns det otroligt kul att få Lina ombord som med sin gedigna bakgrund inom området kommer kunna utveckla det benet framåt, säger Oscar von Konow, vd på Nakd.

Annons