Just nu: Nanna Hedlund petas från Polarn O. Pyret – ”behöver annan VD-profil”

Han tar över.

RNB tvingar bort Nanna Hedlund som vd för Polarn O. Pyret. Johan Munck kliver in och tar över som tillförordnad vd med uppdrag att vända skutan.

Förändringen görs för att bolaget behöver en annan vd-profil, för att ta sig an de finansiella utmaningarna som bolaget står inför, skriver koncernen.

Annons

Johan Munck har bakgrund som Nordenchef för Esprit och försäljningsdirektör på Hunkemöller. Han har även en rad tjänster på H&M med sig på cv:t

Johans bakgrund, där han med framgång drivit stora retail-organisationer samt har mångårig erfarenhet från inköpsplanering och erfarenhet av att leda processen kring företagsförvärv, kommer att hjälpa Polarn O. Pyret att nå nästa steg i företagets utveckling, säger Michael Lemner, styrelseordförande Polarn O. Pyret, i ett pressmeddelande.

Johan Munck tillträder uppdraget imorgon, den 7 februari.

Tillsammans med teamet blir nu vår huvuduppgift att vända den negativa försäljningsutvecklingen, fortsätta exekveringen av strategin och samtidigt finna en ny, stark, ägare till Polarn O. Pyret, kommenterar han det nya jobbet.

Annons