Nästa bolag att hoppa på iBoxens paketskåp – “ett framtidsföretag”

"Ett perfekt komplement".

Iboxen planerar att bygga ett nätverk på 50 000 paketboxar till 2026 och då gäller det inte bara att sätta ut boxarna. Bolaget måste förstås också få fraktbolag att leverera till dem.

LÄS ÄVEN: Uppstickarens första avtal på plats – ska placera ut 50 000 paketskåp

Annons

Nyligen skrev man på med Best Transport och nu meddelar Premo att man också omfamnat Iboxens paketskåp. Premo levererar tidningar och paket till runt 2 miljoner stockholmare.

Avtalet med iBoxen stärker vårt erbjudande och position på marknaden. Det skyndar på utvecklingen för hur stockholmarna kan ta emot paketleveranser på ett bra sätt. iBoxen är ett framtidsföretag, säger Ricard Bring Tellander, försäljnings- och marknadschef på Premo, i ett pressutskick.

Premo levererar alltså morgontidningar och även mindre e-handelsförsändelser och där passar paketskåp bra som komplement.

Vi mycket glada att Premo valt att teckna avtal med iBoxen, våra transportneutrala paketboxar som är tillgängliga 7/24 är ett perfekt komplement till Premos övriga tjänster, som även erbjuder deras kunder ett bekvämt leveransalternativ, säger Anders Holm, CCO på iBoxen.

Annons