Nätbutik uppvaktar kunder med romantiskt namnbyte

Vad gör man inte för kärlekskranka kunder nu i alla hjärtans tider? Många nätbutiker försöker i alla fall locka kunderna att spendera lite i kärlekens tecken. Vissa går tydligen ett steg längre och byter namn.

Nätbutiken Roliga Prylar, som nyligen skiljt sig ifrån sitt lager och nu expanderar utomlands med målet att nå 100 miljoner i omsättning, testar nya knep för att öka försäljningen.

Roliga Prylar meddelar nämligen att de nu byter namn till Romantiska Prylar. Ett namnbyte som dock är högst temporärt men som ska ha inspirerats av deras kärlekstörstande kunder och ett ökat intresse för romantiska prylar.

Annons

– Vi bestämde oss för att tillfälligt ändra namn i samband med Alla hjärtans dag. Det är vi tillsammans med kunderna som skapar Roliga Prylar och i år har efterfrågan på romantiska prylar varit betydligt större än tidigare. Därför bestämde vi oss för att ändra namn till Romantiska Prylar, säger Alexandra Bengtsson, PR-ansvarig för Romantiska Prylar.

De meddelar även att detta kan vara en ny trend och ett tydligt tecken på det nya klimatet där kunderna bestämmer allt mer vilket kräver snabba förändringar och anpassningar.

Romantiska Prylar skall dock byta tillbaka till Roliga Prylar efter Alla hjärtans dag, då begäret efter roliga prylar väntas stiga igen.

 

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!