EVENT: Nelly.com:s VD Anna Ullman Sersé kommer till Emeet Stockholm

Den 17 oktober är det dags!

Emeet, e-handlarnas demokratiska konferens, går nu att hitta i sju olika städer i Norden. Det hyllade eventkonceptet har vuxit från att vara ett litet intimt event till att nu ha upp till 300 deltagare per tillfälle.

Det är kul att Emeet uppskattas av så många. Men det finns en del utmaningar med ett växande event, framför allt att behålla relevansen och att vara “up to date”. Där är vår redaktion en otroligt viktigt pusselbit. En annan utmaning är att inte tappa konceptet och syftet med Emeet, trots att vi blir allt fler deltagare. Det är viktigt att Emeet följer grundidén, att ingen är för liten eller stor för att kunna delta. Sharing is caring, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.

Annons

"En avslappnad och osäljig miljö"

Det är inte utan anledning som “sharing is caring” är Emeets ledord. Förutom att bygga nätverk handlar eventet om att dela med sig av sina erfarenheter, och att hjälpa dina branschkollegor med deras utmaningar.

Att Emeet numera finns i alla nordiska länder har flera fördelar. Deltagarnas utmaningar och erfarenheter är oftast inte landsbegränsade. Till exempel kan en e-handlare få råd och tips direkt från en annan e-handlare i ett land som företaget vill gå in i härnäst. Sen ska man inte glömma bort vilka värdefulla kontakter man kan skapa på ett branschevent i en avslappnad och "osäljig" miljö, säger Sanna.

Emeet Stockholm äger rum den 17 oktober. Eventet börjar med frukost och registrering klockan halv nio. Efter ett välkomnande på scen kommer Anna Ullman Sersé, vd på Nelly.com, att inta scenen. Nelly är ett renodlat e-handelsföretag med en ung målgrupp i Norden. I en tidigare intervju med Ehandel har företaget berättat att modejätten siktar på att bredda sin målgrupp på nya marknader. Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel, kommer att intervjua Anna på scen och ta reda på vad Nelly.com har för plan framåt.

LÄS ÄVEN: På egna ben - nu siktar Nelly.com internationellt

Klockan 10:45 blir det tid för att samlas runt gridden, även känd som Emeets hjärta, för att sätta upp sessioner och bestämma vilken session man vill gå på först. Därefter drar första sessionen igång klockan 11:00 och sedan flyter dagen på. Det kommer att bjudas på lunch och fika och det kommer finnas tid för mingel. Vid 16:00 kommer dagen att börja rundas av. De som bokar middagsbiljetter är välkomna på en trerättersmiddag klockan 19:00 i Bryggarsalen. Underhållningen kommer gruppen “Stage for You” att stå för, och de har utlovat en fartfylld musikresa.

Agenda för Emeet Stockholm:

08:30-09:00 Registrering
09:30-10:00 Introduktion
10:00-10:45 Session 1
11:00-11:45 Session 2
12:00-13:00 Lunch
13:00-13:45 Session 3
14:00-14:45 Session 4
14:45-15:15 Fika
15:15-16:00 Session 5
16:00-16:30 Avslutning
19:00-01:00 Middag

Registrera dig till Emeet Stockholm här.

Annons

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!