Nelly fortsätter använda Bianca: ”Boosta sig själv inifrån”

"Står för allt det som vi på Nelly står för".

E-handeln Nelly.com har sedan i början av 2020 arbetat med den kända influencern Bianca Ingrosso. De har släppt olika kollektioner tillsammans och produkterna har inte sällan sålt slut på bara några minuter.

LÄS ÄVEN: Biancas fans kraschade Nelly.com efter en sekund: ”Snälla håll ut”

Annons

Med tanke på framgångarna så fortsätter nu samarbetet och Nelly och Bianca planerar nu en “exklusiv” höstkollektion.

Som jag har längtat efter den här kollektionen, det är verkligen min drömkollektion, säger Bianca Ingrosso i ett pressutskick.

"Glam time kan vara en regnig tisdag"

Enligt Nellys vd så är de båda parterna helt i synk när det kommer till kollektionens inriktning.

Den här kollektionen står för allt det som vi på Nelly står för. Vi vill uppmana alla kvinnor att se livets alla möjligheter. Var precis den du vill utan att tveka, glam time kan vara en regnig tisdag, cozy feels är precis när du känner för det, säger Kristina Lukes, vd på Nelly.

Kollektionen sägs handla om att ge kraft åt femininitet och kvinnlighet i alla sammanhang och situationer. Den släpps den 20 september.

Kvinnlig styrka för mig är när man inte försöker please:a andra utan man försöker please:a sig själv. Och skapa sina egna regler, skapa sin egen vardag och boosta sig själv inifrån. Med den här kollektionen ska man känna: jag kan gå var som helst med vem som helst och bara vara mitt bästa jag, säger Bianca Ingrosso.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!