Nelly öppnar fysiska butiker för att möta kunderna

Nätbutiken Nelly.com, som nyligen blev helägt av CDON Group, satsar på fysiska butiker. I sommar skall de slå upp temporära butiker runt om i landet.

Först ut är Båstad där Nelly idag sätter upp en så kallad Pop Up-butik. Kunderna kommer handla med hjälp av iPads men får leverans direkt över disk. Totalt skall fem orter i Sverige få besök av Nelly under sommaren.

Annons

– Nelly.com är en annorlunda butik. Vi lever nära våra modeintresserade kunder och deras modebloggande förebilder. Vi inspirerar och inspireras av varandra. Med våra tillfälliga butiker runt om i sommarsverige får vi chansen att komma ut och träffas på riktigt. Det här är inte i första hand en säljande butik utan det handlar istället om mötet. Samtidigt får vi får chansen att visa intressanta nyheter och bjuda våra kunder på en kul upplevelse, bra musik och fina give-aways i en stimulerande miljö, säger Magnus Månsson, VD för Nelly.

Tidigare i år testade Nelly en Pop Up-butik i Kungsträdgården vilket alltså verkar ha gett mersmak när de nu drar ut på sommarturné med butiken.

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!