Nellys tidigare VD tar plats i Jetshops styrelse

"Jag trivs bäst i starka tillväxtbolag".

Han har varit vd för såväl Nelly som Gina Tricot och sitter i dag på samma post hos Tretorn, där han även är delägare. Nu kliver Magnus Månsson även in i Jetshops styrelse, meddelar plattformsleverantören.

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna tillsätta en person av den kaliber som Magnus är. Genom att ha en bred kompetens inom retail, e-handel och branding bör han ses som en viktig pusselbit som kan komma med nya infallsvinklar till bordet. Som person har han även en unik framåtanda, och jag är övertygad om att vi med hans hjälp kan hitta nya och stärka befintliga kundrelationer, säger Fredrik Hedblom, vd på Jetshop, i ett pressmeddelande.

Annons

Jetshop har i dag kunder som Sail Racing, Scorett och Hööks och Magnus Månsson är imponerad över den tillväxtresa man gjort genom åren.

Den som har följt Jetshop sedan starten vet att de har varit med om en väldigt spännande och imponerande resa de senaste åren. Med en nyfikenhet på hur det ser ut på andra sidan av beställarens perspektiv var det därför jag anslöt som medlem i styrelsen. Sen vet jag även att jag trivs som bäst i starka tillväxtbolag. Där finns flexibilitet, snabbhet och de är alltid nära kunden. Jag ser fram emot att ta en aktiv roll i styrelsen och stötta Jetshop i sin fortsatta resa, säger Magnus Månsson.

Annons