Search
Close this search box.
ANNONS

Netflix blir personliga med skräddarsydda profiler

Netflix blir personliga med skräddarsydda profiler
Picture of Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Dela artikeln:

ANNONS

Steamingtjänsten Netflix har i dag lanserat en ny funktion som låter upp till fem medlemmar i hushållet skapa sina egna profiler.

Med den nya funktionen "Profiler" kan varje Netflix-medlem, precis som det låter skapa en egen profil som baseras på deras tittarvanor, favoritprogram, filmer och genrer. Något som betyder att tonårspojkar nu slipper ha sin lillasysters Plonsters och Jordgubbslisa bland sina mest sedda serier.

– Nu kan alla i hemmet skapa sin egen Netflix-upplevelse baserad på de TV-program och filmer som de tycker om. I fortsättningen kommer inte dina Netflix-förslag blandas ihop med din partners, dina barns, rumskamraters eller gästers. Vi försöker ständigt förnya oss och är stolta över att leverera en ännu bättre och mer personlig Netflix-upplevelse, säger Netflix produktchef Neil Hunt.

För tillfället kan man bara skapa sin personliga profil på Netflix hemsida eller via Playstation 3 men man kommer inom de närmaste månaderna lägga till ytterligare enheter. När en profil är skapad kommer man dock åt den från alla enheter som stödjer Netflix.

Användarna kan även ansluta sina profiler till Facebook där de kan utbyta förslag med sina vänner. Tjänsten rullas ut i dag och kommer att vara tillgänglig för alla inom två veckor.


Källa: Internet Retailer