NetOnNet gör e-handeln blixtsnabb – efter fem månaders renovering

"Konkurrensen är stenhård".

Nu kommer stockholmarna att få ännu snabbare leveranser. I dag är nämligen Netonnets lagershop i Slagsta färdigrenoverad och har nypremiär.

Den fungerar som ett viktigt nav i de blixtsnabba hemleveranserna i huvudstaden och hemelektronikjätten har i och med den fem månader långa renoveringen även stärkt sitt last mile-erbjudande i Storstockholm.

Annons

Snabba leveranser är en viktig del av vårt kundlöfte, och redan idag kan en majoritet av våra kunder i Sverige beställa och få sin leverans redan samma dag – på vissa håll så snabbt som inom två timmar, säger Martin Richardsson, e-handelschef på Netonnet, i ett pressmeddelande.

Efterfrågan på snabba last-mile-leveranser ökar bland kunderna, framför allt i storstäderna där konkurrensen är stenhård. Därför ser vi att ett riktigt starkt last mile-erbjudande är en nyckel till att lyckas även i framtiden. Genom våra förberedelser i Slagsta får vi nu ännu bättre förutsättningar att leverera snabbt till våra e-handelskunder i Storstockholm, fortsätter han.

För de som väljer att besöka lagershoppen väntas ett nytt kundvarv, en förbättrad fasad, ny entréportal och ett nyslipat golv med bättre finish.

Vi är nu glada och förväntansfulla över att få välkomna våra kunder till vår nypremiärhelg, säger Joakim Gustavsson, lagershopschef på Netonnet.

Annons