NetOnNet jagar vidare efter ett bredare sortiment

Det går bra för nätbutiken NetOnNet och enligt de senaste siffrorna skall de ha gått om, sin numera systerbutik, Siba i omsättning.

NetOnNet har den senaste tiden breddat sitt sortiment och återinfört tidigare utfasade produktkategorier. De har även gjort en nysatsning på företagskunder och lanserat reklamkampanjer som lyfter deras koncept med lagershoppar.

Annons

Allt detta ser ut att ha gett effekt och företaget fortsätter att ta marknadsandelar.

Nu meddelar NetOnNet att de breddar sitt utbud av Jakprylar.

– Jakt har förekommit sen urminnes tider då det var en viktig ingrediens för att överleva. På den tiden fanns inga matbutiker eller restauranger. Det var bara att ge sig ut i den mörka skogen och sniffa sig till sin föda. Idag behöver man varken bra luktsinne eller bra lokalsinne för att hitta sitt byte. En GPS hjälper dig att hitta vägen, en walkie-talkie gör att du inte tappar bort dina vänner och en termos med kaffe håller dig pigg!, skriver NetOnNet på sin nya Jakt-sida.

Utbudet ser i skrivande stund ganska magert ut men vi gissar att de vill kapitalisera på att jaktsäsongen har börjat. När de tidigare i år öppnade en avdelning för intimprodukter var utbudet mycket bredare.

 

Källa: Press

Annons