NetOnNet ökar sin satsning på företagsförsäljning

Nätbutiken NetOnNet ökar sitt fokus på företagskunder och lanserar en avdelning för företag på sin hemsida. Därigenom blir NetOnNet en helhetsleverantör till både konsumenter och företag.

NetOnNet utökade nyligen sitt sortiment med en ny vibrerande produktkategori. Nu utökar man sitt fokus på en annan målgrupp, företagskunder.

NetOnNets försäljning till företag utgör redan idag en stor andel av den totala omsättningen och man har även tidigare sagt att B2B är lika viktigt som konsumentförsäljningen.

Annons

– Även om många företag redan har upptäckt fördelarna med att handla elektronik direkt från lagerhyllan så har vi stor potential att växa och öka våra marknadsandelar inom företagsförsäljning, säger Robert Henricson, Sales Director på NetOnNet.

Service i Lagershopar

Företagare får, precis som privatkonsumenter, tillgång till elektronik genom någon av de fjorton Lagershoparna eller på Netonnet.se. Man har nu även en företagsflik på hemsidan som gör det möjligt att se alla priser exklusive moms och där hittar man också olika paketartiklar som är anpassade för företag.

- I samband med företagslanseringen på hemsidan ökar vi servicen för företag i våra Lagershopar och på kundservice. Vi hoppas verkligen att våra insatser skapar ett varmt mottagande för alla våra företagskunder, säger Robert Henricson.

Källa: Press

Annons