Netonnet öppnar ny lagershop: ”Ökar trycket rejält”

Slår sig ned på handelsområde.

Netonnet växer ytterligare. Under hösten ska elektronikjätten både öppna en ny lagershop i Trollhättan och öka ytan på den befintliga i Oslo med 50 procent.

Med de här satsningarna ökar vi trycket rejält i Tvåstadsregionen med Trollhättan och grannstaden Vänersborg samt Oslo. Vi är alltid öppna för att titta på intressanta etableringar eftersom vi tydligt ser kraften i att agera som omniaktör – och det är också vårt koncept, säger Sofie Struwe, CCO på Netonnet, i ett uttalande.

Annons

E-handlaren har expanderat offensivt med sina lagershoppar och alltså fått större och större fysisk närvaro på marknaden. Något som även ska ökar trycket i onlineaffären.

Kunderna vill träffa oss. Genom att etablera fysiska lagershoppar utökar vi dessutom upptagningsområdet för vår onlineförsäljning, genom den halo-effekt som uppstår i ett upptagningsområde där alltså även e-handeln får en boost, säger Sofie Struwe.

Lagershoppen i Trollhättan kommer att mäta 2700 kvadratmeter och skapa 15 till 20 nya arbetstillfällen. Den kommer att vara belägen på handelsområdet Överby Shopping, som tar emot runt 7 miljoner besökare årligen.

Vi har god kännedom om Trollhättan och Överby från tidigare etableringar på platsen. Vi vet att detta är ett bra upptagningsområde för nya kunder och köpkraften i regionen är stark.

Den redan befintliga i Oslo i sin tur kommer alltså att få sig ett ansiktslyft med större säljytor, ett bättre kundvarv och bredare sortiment.

Eftersom vår Lagershop i Alnabru dessutom är en hub för våra expressleveranser i Osloområdet innebär de ökade varuvolymerna att våra e-handelskunder i Oslo med omnejd får tillgång till ännu fler produkter och bättre service, säger Sofie Struwe.

Annons