Nya tjänsten: NetOnNet vill installera prylarna i ditt hem

"Komma igång med ny teknik kan vara en stor barriär".

NetOnNet ska nå kunderna som är sugna på ny teknik, men som samtidigt tycker att det här med installation är alldeles för krångligt. Därför kommer man nu att erbjuda hembesök av tekniker, i samarbete med företaget Hemfixare, där allt från TV och nätverk till mobiler kan installeras.

Vi vet att många har en önskan att dra nytta av fler av de tekniska lösningarna som finns, men för många kan själva installationen och att komma igång med sådan ny teknik vara en stor barriär. Det är just därför vi vill kunna erbjuda en flexibel lösning så att du kan vara säker på att du kan använda tekniken på bästa möjliga sätt så snabbt som möjligt, säger Teddy Thor, affärschef på NetOnNet, i ett pressmeddelande.

Annons

Den nya tjänsten är ett led i att underlätta hela kedjan, från köp och leverans till installation. Den kommer dessutom att vara rikstäckande.

Vi kan se att våra kunder efterfrågar tjänster som förenklar vardagen och många kunder tycker det är knöligt att få upp tv:n på väggen och installera alla kanaler och prylar. För att inte tala om att föra över all data och inställningar från din gamla smartphone till din nya. Teknikern hjälper dig både med nyinköpt elektronik och det du redan har hemma, säger Teddy Thor.

Hemfixare ska, enligt NetOnNet, också följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer avseende syymptom och smittspridning.

Annons