NetOnNets nya satsning – expressleveranser samma dag

"Vi är redo att agera".

Behovet av hemleveranser har ökat lavinartat den senaste tiden, när allt fler arbetar hemifrån. Därför rullar nu NetOnNet ut en satsning på expressleveranser redan samma dag, på beställningar lagda fram till klockan 14.00.

Vi har faktiskt arbetat länge med att förbereda oss för expressleveranser, eftersom vi vet att snabba leveranser önskas av svenskar oavsett corona och karantän. Ändå är det särskilt viktigt i dag att tillhandahålla lösningar för dem som behöver leverans av produkter snabbt hem så att de som inte vill gå till en lagershop fortfarande kan få det de behöver samma dag. För många handlar det om att kunna göra sitt arbete effektivt och väl, ofta hemifrån, i en extraordinär tid, säger Stefan Svensson, logistikchef på NetOnNet, i ett pressmeddelande.

Annons

Erbjudandet är begränsat till landets storstadsregioner, där inte minst Stockholm har varit extra hårt drabbat av coronaviruset.

Vi ser att många nu har behov av att produkterna ska skickas hem och vi förbereder oss för att efterfrågan på expressleveranser bara kommer att öka. Så även om situationen nu har uppstått ganska snabbt, har vi arbetat med detta under lång tid. Vi är därför redo att agera, så att människor inte behöver oroa sig för just detta. Vi upplever ett stort tryck i den svenska försäljningen trots att viruset uppenbarligen påverkar beteendet hos många svenskar. Det verkar som att många har behov av att komma igång på hemmakontoret i dag och det innebär att efterfrågan på vissa produkter skjuter i taket, säger Stefan Svensson från NetOnNet.

"Ökat mer än 100 procent"

Utöver efterfrågan på hemleveranser ser man även att försäljningen av kontorsrelaterade produkter har skjutit i höjden.

Inom några av dessa kategorier har det ökat mer än 100 procent de senaste fem dagarna jämfört med de föregående fem dagarna, vilket verkligen visar att akuta behov för vissa produkter har uppstått, säger Stefan Svensson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!