NetOnNets VD lämnar bolaget – han tar över tillfälligt

"Drivit verksamheten framgångsrikt".

Det blev totalt fem år på vd-posten för Netonnet. Nu väljer Susanne Holmström att lämna både rollen och bolaget vid årsskiftet.

Hon säger att det har varit fantastiska år och att det nu är det perfekta läget för en ny vd att ta vid.

Annons

Tillsammans har vi stärkt vår position på den svenska och norska marknaden och utvecklat bolaget till en ledande digital aktör med en modern och effektiv OMNI-modell. I april förra året gick vi samman med Komplett Grupp och som grupp är vi nu den ledande digitala aktören på den nordiska marknaden. Med den starka positionen och vårt fina varumärke ska Netonnet nu fortsätta växa och ta marknadsandelar i både Sverige och Norge, säger Susanne Holmström i en kommentar.

Jakten på en ersättare har redan inletts, men innan en sådan är på plats tar koncernchefen Jaan Ivar Semlitsch över som tillförordnad vd.

Susanne har under sina år som vd drivit verksamheten framgångsrikt och jag vill tacka henne för hennes och teamets arbete med att utveckla Netonnet till den starka position man har på marknaden idag, säger han.

Vad som väntar härnäst för Susanne Holmström framgår inte, men hon passar på att tacka såväl kunder som personal innan det är dags att kliva av.

Vi är otroligt glada över att våra kunder uppskattar vårt starka koncept och att handla hemelektronik enkelt och billigt. Netonnethar nu många spännande planer framåt, säger hon och avslutar:

Det jag tar med mig från de här fem år är framför allt alla duktiga kollegor jag har haft möjligheten att arbeta med. De är Netonnets viktigaste tillgång och jag är otroligt glad att jag har fått möjligheten att arbeta med detta smarta, drivna och modiga gäng.

Annons