DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

Nominera till E-star Awards 2021

Vem tycker du har genomfört en prestation som förtjänas att hyllas? Kanske du eller någon du känner...

E-STAR AWARDS lanserades 2020 och blev direkt en succé med en enorm mängd nomineringar och tusentals röster. Självklart fortsätter vi även 2021 att tillsammans med branschen hylla personer som gjort en bedrift inom svensk E-handel under året.

En medarbetare är företagets viktigaste resurs och de kan inte hyllas nog. Inget företag lyckas utan hårt arbete och med enskilda individer som vågar sticka ut hakan och göra det där lilla extra. Dessa personer får alldeles för lite tid i rampljuset och det är det E-star Awards handlar om – att lyfta fram personerna bakom framgången”, förklarar Sanny Malmberg, CEO på E-commerce Recruit.

Annons

E-Star Awards är ett pris som delas ut för att lyfta fram och hylla alla medarbetare som gör E-handelssverige så fantastiskt. I år delar det ut fem priser till stjärnor i branschen;

  • Årets Digitala Marknadstjärna
  • Årets E-commerce Rookie
  • Årets E-commerce Manager
  • Årets Drivkraft inom Hållbarhet
  • Årets E-handelsprestation

Läs mer om priserna här: E-star Awards 2021

Alla kan nomineras

E-star Awards är en hyllning för alla i organisationen som gör en fantastisk insats i det dolda. För att ingen ska missas hålls det en öppen nominering där kollegor, ledare och samarbetspartners kan nominera den eller de personer som de tycker förtjänar att lyftas fram. Det går bra att nominera vem som helst så länge man bara kan motivera varför personen förtjänar att vinna i respektive kategori. Nominering pågår under perioden 3e maj tom den 20 augusti. Nominera här.

Förra årets vinnare

Förra årets lyckliga vinnare är ett facit att med passion och rätt fokus så kan man uppnå både otroliga framgångar inom företaget men även bli uppmärksammade med ett pris.

Årets marknadsförare: Emma Carlson - MM Sports

Årets E-commerce Manager: Peter Olsson - Teknikproffset

Annons

Årets E-handelsprestation: Mikael Snabb, Caia cosmetics

Årets digitala ledare: Rikard Lyko - Lyko

Annons