Ehandel avslöjar: Nordenchefen lämnar Zalando – ”knivskarp”

Ingen ersättare på plats ännu.

Zalandos Nordenchef David Hejgaard meddelar via sin LinkedIn att han har lämnat modejätten. Anledningen är att han ska flytta hem till Danmark, där han kommer ifrån, och lämna Berlin.

LÄS ÄVEN: Toppchefen lämnar Zalando

Annons

Efter tre fantastiska år på Zalando flyttar jag tillbaka till Köpenhamn med min familj för att ge mig ut på nya äventyr, skriver han i sitt inlägg.

David flyttade till Berlin år 2018 för att ta sig an sitt första uppdrag på Zalando, nämligen som Nordic Marketing lead. Nu har han alltså återvänt till rötterna. Sedan årsskiftet är han Chief Communications Officer på det danska tv- och bredbandsbolaget YouSee.

Jag bekräftar att David Hejgaard har lämnat sin position som Nordenchef på Zalando. Vi är mycket tacksamma för allt som David har bidragit med och önskar honom all lycka till på sin yrkesväg, skriver Zalando till Ehandel.

I dagsläget finns ingen ersättare på plats, och modejätten vill inte kommentera rekryteringsprocessen.

Jag är oerhört tacksam för min tid på Zalando, det är ett mycket inspirerande företag som drivs av en stark vision, fantastiska människor, en unik kultur, moderna värderingar och en knivskarp förmåga att utföra betydelsefulla mål, avslutar David Hejgaard.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!