DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Norges stora e-handelsevent NXT flyttas till 2022

Nu meddelar Ehandel som står bakom evenemanget att man beslutat om ett nytt datum för NXT.

NXT – The future of Commerce är konferensen som samlar den norska e-handeln varje år sedan starten 2014 och som p g a pandemin flyttats fram till 11 november. Nu meddelar Ehandel som står bakom evenemanget att man beslutat om ett nytt datum för NXT.

Sverige, Danmark och Finland har valt att öppna sina länder igen och tillåta större evenemang. I Norge gäller restriktionerna fortfarande, vilket gör det omöjligt för stora evenemang och till och med för svenskar att komma in utan karantän.

Annons

Många av oss hade hoppats och trott att vi skulle kunna arrangera NXT, men det är krävande att planera eftersom det fortfarande finns restriktioner för resor och hur evenemang ska genomföras. Det har därför blivit omöjligt för oss som är i Sverige att planera evenemanget, bland annat med internationella talare, säger Sahra Thurdin, som är evenemangschef för NXT.

Nytt datum för NXT blir 27 april 2022 och arbetet med förberedelserna påbörjas direkt.

Det känns bra att nu tidigt kunna gå ut med ett nytt datum så att våra partners kan planera in detta och att de företag som haft restriktioner för publika event i år nu kan förboka inför 2022, säger Niclas Albäck som är Partneransvarig.

Uppskjutningen påverkar inte händelsen i negativ bemärkelse. Tvärtom kommer den norska e-handelsindustrin att ha möjlighet att kompensera förlorad tid med två NXT-konferenser 2022.

Vi märker hur intresset för e-handeln ökat dramatiskt under pandemin och e-handeln kommer att fortsätta att öka. Det positiva med att vi flyttar fram årets NXT är att vi kan skapa ett helt år med ännu mer fokus på e-handel under det starka varumärket NXT. Jag ser fram mot att planera in mindre aktiviteter tillsammans med våra partners och att kunna bjuda på annat relevant innehåll som knyter ihop hela 2022, säger Lina Hiltunen som ansvarar för marknadsföringen av eventet.

För mer information:
Sahra Thurdin, Eventchef, +46 708-140 110
Niclas Albäck, Partneransvarig, +46 735 03 48 06
Lina Hiltunen, Digital Marknadschef, +46 703 27 51 13

Annons