Nu kan du boka hundvakt med GPS-sök i mobilen

Onlinebokningstjänsten för hundpassning, Tasspass, har gjort det ännu enklare att hitta utvalda hundvakter, hunddagis och hundpensionat på nätet. Hundägare kan nu, förutom att söka och boka sin hundvakt vid datorn, även fixa det smidigt och enkelt med GPS-sök i mobilen.

Tasspass.se lanserades våren 2013 med målet att göra det enklare för hundägare att komma i kontakt med hundrastare, hundpassare, hunddagis och hundpensionat. Via sajten kan hundägare enkelt boka de olika tjänsterna på nätet.

Nu kan hundägare även smidigt och enkelt söka och boka sin hundvakt med GPS-sök i mobilen. Betalning görs sedan med kort eller faktura, där en extra försäkring ingår.

Annons

– Vi är stolta att nu kunna presentera en förbättrad, snabb och funktionell söktjänst på tasspass.se som hundägare kan ha nytta av, säger Timmy Sjöstedt, utvecklare på Tasspass.

Ny responsiv design

I somras tog Tasspass in en såddinvestering i bolaget. Jimmy Lundström, Ascendico och grundare till RefinedWiki, gick in med extra kapital i företaget och blev samtidigt ny styrelseledamot i Tasspass.

Med finansieringen planerade Tasspass att fortsätta sin expansion i Sverige, och förutom den nya sökfunktionen har man passat på att ge sin sajt ett litet ansiktslyft, med bland annat en responsiv design. Samtidigt säger man sig nu kunna erbjuda hundratals noga utvalda hundvakter över hela landet.

– Att vara hundägare innebär att man är bunden till hundens behov. Vi hoppas att vår bokningstjänst gör att fler hundägare upptäcker fördelarna med att anlita en hundvakt, vare sig det är planerat eller spontant. Våra hundvakter har genomgått telefonintervjuer och många har även fått omdömen av andra hundägare som använt deras tjänster, säger Peter Wieslander, VD Tasspass.

Källa: Press

Annons