Anmäl dig kostnadsfritt till efterlängtade Emeet i Malmö & Stockholm – Kommer bli två fantastiskta event

I höst är det dags för Emeet, e-handlarnas egna konferens, att ta plats fysiskt igen. Den 17 november i Stockholm och den 25 november i Malmö. Vår digitala marknadschef, Lina Hiltunen, ville höra vad Ehandels egna eventchef, Sahra Thurdin, hade att säga om hennes förväntningar på höstens Emeet.

Hej, Sahra! Emeet är Ehandels äldsta event och har haft en otrolig magi kring sig då e-handlare har slutit samman och fått chansen att både dela och ta del av kunskap från sina branschkollegor. Vad är dina förväntningar på höstens Emeet?

- Förväntningar är höga och jag är otroligt taggad på att skapa ännu ett lyckat Emeet tillsammans med e-handlarna och våra partners. Vi på Ehandel skapar möjligheten till fantastiska möten och kunskapsdelning men det är vi tillsammans med deltagarna som skapar magin. Vi har redan sett ett stort intresse från branschen om att vilja ses fysiskt igen så jag är väldigt glad att vi kunde tajma det så bra med att ha två Emeets redan nu i höst.

Vad kan man förvänta sig som deltagare?

- Fokus är självklart Emeets ledord Share, Listen, Learn - vilket betyder att man som e-handlare får chansen att dela kunskap, lyssna till andras erfarenheter och lära sig av varandra. Som e-handlare bestämmer man själv hur aktiv man vill vara och hur mycket man vill dela med sig men som vi alla vet - Sharing is Caring. Vårt mål är att man ska få ut så mycket som möjligt av dagen. Efter feedback från deltagare så har vi valt två specifika ämne nu i höst, i Stockholm är det Influencer Marketing och i Malmö är det Amazon och andra marknadsplatser.

Ingen har väl missat att middagarna har varit något som det talats om länge i branschen, både på grund av de lönsamma kontakter som har knutits men också på grund av god mat, dryck och mycket nätverkande. Vad kan vi förvänta oss av middagen?

- Middagen kommer hållas på Operaterrassen i Stockholm samt på Clarion Malmö Live i Malmö med en god tre rätters meny och dryck, det kommer bli någon form av underhållning men den håller vi hemlig än.

Finns där biljetter kvar och hur gör man om man vill delta som leverantör?

- Där finns fortfarande biljetter men det är först till kvarn som gäller så det gäller att boka i tid. Speciellt middagsbiljetterna brukar ta slut fort. Emeet är ett kostnadsfritt event enbart för e-handlare så vill man delta som leverantör så har man chansen att vara partner till eventet och stötta utvecklingen av branschen.

Tack Sahra, något mer du vill tillägga?

- Jag ser fram emot att träffa alla e-handlare och partners. Se till att boka er plats i tid. Vi ses på Emeet!

Här kan du läsa mer om Emeet Stockholm och boka din plats.

Här kan du läsa mer om Emeet Malmö och boka din plats. 

Är du leverantör och vill veta hur du kan delta som partner? Maila marknad@ehandel.se