Nu öppnar biljettluckan till årets roligaste event

Vi är riktigt spända inför årets e-handelskonferens Emeet. Flera partners är redan med på tåget. Jesthop, Klarna, PostNord, GleSYS, Pineberry och Fyndiq älskar förstås e-handel lika mycket som oss och de kommer därför vara delaktiga i årets evenemang och tillsammans med Ehandel.se bjuda på en fantastisk upplevelse. Med detta sagt är det fortfarande en unconference i grunden och ni deltagare är lika viktiga för att det ska bli en tillställning utöver det vanliga.

Årets biljettsläpp till Emeet är nu öppet, eller öppnar inom några minuter i skrivande stund, och ni finner formuläret för ansökan på följande länk. Det är gratis för alla e-handlare både med och utan middagsbiljett.


(öppnar klockan 15:00 idag)

Annons

Till er som aldrig varit på Emeet rekommenderar vi sammandraget ifrån förra året där flera deltagare uttalar sig om konferensen. Det hela är alltså en unconference eller på svenska knytkonferens där alla deltagare bidrar till dagens agenda. Man föreslår ämnen och sedan samlas man i grupper och diskuterar och lär av varandra.

Fler fasta punkter

 

I år kommer vi bryta upp agendan med lite fler fasta punkter i form av paneler och kanske någon som håller i en mindre föreläsning. Detta för att lätta upp schemat och göra det luftigare och med fler pauser. Något som efterfrågats av tidigare års deltagare.

Vi är mycket glada att meddela att vi redan har flera partners klara till årets Emeet. Plattformsleverantören Jetshop, betalleverantören Klarna, e-handlarens bästa vän PostNord, serverkungarna GleSYS, seo-experterna Pineberry och merförsäljarna Fyndiq har hittills anslutit sig till sjätte upplagan av Emeet. Är du leverantör till e-handlare och vill vara partner till Emeet så kontaktar du rikard@ehandel.se för mer information. Tillsammans bygger vi en stark svensk e-handel med kraftig tillväxt.

Överraskningar?

 

Tidigare år har vi blivit bjudna på kaffevagnar, fina tårtor och annat skoj av medverkande partners. Vi är nyfikna på vad det kan bli för skojigheter i år. Oavsett så är det förstås mycket roligt att dessa företag ställer sig bakom detta kärleksfulla evenemang i e-handelns tecken.

I gårdagens nyhet berättade vi lite om planeringen inför årets Emeet. Bland annat ska vi få se en digital gridd och som nämnts tidigare fler fasta punkter. Rikard Westberg, projektledare för Emeet, meddelar idag att planeringen av ett spår om hur du attraherar externt kapital och finansierar verksamheter pågår för fullt.

Annons

Det sägs bli ett fullspeckat schema med allt från riskkapitalistpaneler till multinationella företag som berättar om sina utmaningar i olika länder.

Mer information om Emeet kommer publiceras löpande på Ehandel.se. Det vikigaste just nu är att skicka in en ansökan till Emeet här. Det är gratis för e-handlare att närvara och evenemanget kommer hållas i Stockholm den 30 oktober. Vad väntar du på?


(Klicka för fler bilder ifrån Emeet 5)

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!